9.11.2005

HUWAAAA

jan... huwasyalam temenan sajake wulan iki. duitku kesasar mbuh nang ndi... ( yen ngerti ngene ra susah tak rewangi melekan 4 dino 4 bengi kie.... ) tambah mumet mikir macem-macem ndsku rasane koyo ameh pecah. huaduuhhhh biyuuung...
nanging yen tak gagas-gagas lapo ndadak sambat? wong sejatine uripku kie yo ora patio ajur-ajur banget kok. bapak lan simbok isih komplit. mbakyu ,kangmasku lan adiku yoh isik rock n' roll. dadi judule kudu diganti orasido sambat.... heheheh. woh iyoh isik onok oleh-oleh teko cuban talun wingi....

3 comments:

alarix said...

wih ada model

foens said...

walahhh...gambarku gak onok kiy .... sentimen mbek aku .... eh,metermen malah....

Anonymous said...

walahhh...gambarku gak onok kiy .... sentimen mbek aku .... eh,metermen malah....