9.11.2006

registrasi

registration sucks!
lah tak pikir yen mari diumumno yo wes buyar... dadak sik nganggo acara ngurus surat macem2... diamsuuutt!!! lah terus kapan dolane yen ngene iki terus?
walah sekolah kok ngganggu dolan to yoooo

11 comments:

maya said...

makanya cepetan lulus dong lung..biar bisa dolan terus ;)

maya said...

wah lung..sori ya telat taunya kalo dah lulus.hihihihi

crushdew said...

welah...lung..sak ngertiku ki ono semboyan..jo sampek kuliah ki ngganggu dolan

MnX said...

dasar pemalas! huahahaha....

-gita- said...

mesti meh ngurus krs kae...hahahhaha

Rho Mayda said...

ketoke cen kuwi resikone sekolah: ngganggu dolan
rasah dolan wae ben ra keganggu kuliah ;p

b. gundul S. Farm said...

wes lulus S1 kok, tapi registrasi gawe profesi kie ancene nyebahi!

-FM- said...

hahahaha. yak,begitulah cara kampus terus "menumbuhkan" cinta di hati para mahasiswanya, apalagi yang udah mau pergi. wooooo, dieret-eret le ben cintamu entek sik nggo kampus.

:D :D :D

sefawkes said...

wah lek nganti ngganggu wektu dolanan kui mesti ono sing salah le...anu opo sing ngetokke surat diajak dolan sisan wae hihihihi

tyka82 said...

sabar Lung...
orang sabar pantatnya besar.

*tanya kenaPPa?*

hehehe...

Sisca said...

sekarang sdh bebas jalan dunk :)