8.02.2005

so....

and so?...... what next?... and then what?

3 comments:

alarix said...

just do it lah :P

pretty sucker said...

mana ???

foens said...

yen tak tlusuri, tak gagas campur tak pikir2 mbak tak udek-udek....kayane bener nek burungmu kenek flu....lha buktine....ono kejadian mbek Felix....padahal koen wes nggowo irex pirang bungkus iku... jan...ladalah tenan bocah iki.....