6.06.2006

temporarry dissconected

lah yang bawa kabel LAN siapa yah????

9 comments:

Rho Mayda said...

dudu aku
...
*mlayu*

alarix said...

lho sik diskon wae tho saiki? lak ulang taune suroboyo wis liwat lung

hiking said...

tikus kayanya yang bawa kabel hehehehe

jenengku denny said...

mlaku dewe koyone mau lung .... :)

foens said...

Kabel LAN kuwi, cari aja di internet ...

thestoopid said...

sumpah lung aku ra ngerti!!
yakin!
percoyo aku lung!
moso aku ngapusi kowe lung!?!

(tangan ning mburi geger)

dahlia said...

dah ketemu lom, spa yang ambil ?

Sisca said...

Mas Balung, cepat kembali ya..:)

hendra said...

lho aku yang ambil Lung tapi wis tak balekno lho...opo isih disconnected? kabel e sing rusak brarti...heheheh